Slider

Multiplayer games

Ga de battle aan en speel als team of tegen elkaar in de mooiste VR games. Waan je in de middeleeuwen met Elven Assassin en pak je pijl en boog erbij. Als team ga je de strijd aan tegen de aardmannen die jullie kasteel proberen binnen te vallen. Samenwerken is hier van groot belang, vooral als op een gegeven moment grote reuzen komen aanlopen en er vuurspuwende draken rondvliegen. In de deathmatch kan er op elkaar geschoten worden en dit is spannender dan menig lasergame of paintball gevecht. Daag je vrienden uit of kom langs met je collega’s! In de multiplayer room spelen we in groepen van maximaal 4 personen. Kom je met meer dan kunnen de anderen op de bank onder het genot van een drankje kijken.

– Speel met 3-4 mensen en zit in dezelfde game en ga samen de opdracht aan.
– 15 minuten uitleg
– 45 minuten spelen
– Iedereen heeft zijn eigen bril op
– Persoonlijke begeleiding

 


NU TIJDELIJK 50% KORTING / Minimaal 24 uur van te voren reserveren

BOEK NU!

Het uitje voor iedereen. Voor gezinnen, vriendengroepen, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes/teambilding of kom je alleen spelen, het kan allemaal. VR Room Hoogeveen zit boven het restaurant The Pancake Store en voor en na de tijd kan er hier gezellig gegeten en gedronken worden.

Goed om te weten:
– Zorg dat je 10 minuten van te voren aanwezig bent.
– Ingang via The Pancake Store

– Reserveren kan via onderstaand formulier. Bij het boeken via het formulier krijg je altijd nog even een persoonlijke mail dat de reservering staat. Heel soms komt het voor dat er een dubbele boeking staat en dan doen wij je een ander voorstel in overleg