Slider

Minimaal 24 uur van te voren reserveren

 

Reserveren mag via onderstaande formulier of je kunt een email sturen naar info@vrroomhoogeveen.nl

 

Onze games

Angry birds

Sluit je aan bij Red, Chuck, Bomb and the Blues om de gestolen eieren te redden in Angry Birds VR: Isle of Pigs, een meeslepend VR-avontuur!

Verken het afgelegen eiland waar hebzuchtige groene varkens hun vakantie vieren in meer dan 75 leuke levels! Baan je een weg naar de feeststad in een serene “vakantiemodus” door exotische stranden, steile kliffen en besneeuwde hellingen, waarbij je structuren op de meest spectaculaire manier vernietigt. Zodra het nieuwe baasvarken Dr. Frankenswine het overneemt, slinger je je een weg door een nog uitdagendere “Spooky Mode” gameplay.

Maar daar stopt het plezier niet! De levelbuilder die je hebt leren kennen en waar je van houdt, is online gemigreerd en is groter en beter dan ooit. Spelers hebben creatieve vrijheid om hun eigen levels te ontwerpen en te spelen met hun favoriete gevederde vrienden, en nu kunnen ze ook hun creaties delen, ze laten rangschikken door de grotere Angry Birds VR: Isle of Pigs-community en een onbeperkte hoeveelheid door spelers gemaakte content ontdekken !

Superhot

Vergeet de realiteit. Geef jezelf fysiek en mentaal over. Ga de confrontatie aan met de indringende, elegante en meedogenloze wereld van SUPERHOT VR. Vijanden die van alle kanten de kamer in stromen, een stuk of tien kogels die door de lucht koersen…. wacht. Dit is anders…

Creed rise to glory

Heb jij het in je om kampioen te worden? Ervaar de bloedstollende spanning van het boksen met de filmische sensatie van de kaskraker in Creed, Rise to Glory. 

Jij bent Adonis Creed, vechtend om een nalatenschap op te bouwen in de ring en erbuiten. 

Ga het gevecht aan met ‘s werelds beste tegenstanders in een intense boks-ervaring die je laat trainen, vechten en winnen als een Creed.

Beat Saber

Beat Saber

Laat je opzwepen op de muziekbeats en sla je een weg door de op je af komende figuren. Ben jij uiteindelijk degene die het verste komt in jouw groep? Beat Saber is leuk voor jong en oud.

 

Richie's Plank Experience

Hoogtevrees? Neem een lift naar onze plank die 160 meter hoog boven de grond ligt en durf dan naar het einde te lopen!

De ervaring die je gedaan moet hebben in de VR wereld. Dit is levensecht en een erg leuke binnenkomer, hoe reageer jij als je op 160 meter hoog staat?

Racket: Nx

Racquetball ontmoet Breakout in een gigantische flipperkast!

Racket: Nx is een nieuw soort spel dat de grenzen opzoekt van wat je kunt doen met een racket en bal in VR.

Het spel wordt gespeeld in een gigantische glazen koepel, waarvan de muren oplichten met doelen die je met de bal moet vernietigen. Maar dit is geen gewone bal. Raak de bal met geweld en het zal tegen de muur slaan, eroverheen rollen en alles op zijn pad bulldozeren. Je spaart punten dus probeer de bal naar de juiste plek te slaan, wees dus snel, nauwkeurig en slim.

Smash Hit

Maak een surrealistische reis door een buitenaardse dimensie, beweeg in harmonie met geluid en muziek … en verpletter alles op je pad! Deze ervaring vereist focus, concentratie en timing om niet alleen zo ver mogelijk te reizen, maar ook om de prachtige glazen objecten die je in de weg staan te breken.​

Gun Club VR

ONGELOFELIJK REALISTISCH
Zeer gedetailleerde en volledig interactieve wapenmodellen. De wapens zijn ontwikkeld op basis van echte ballistiek, zodat je ze realistisch kunt hanteren, laden, ontgrendelen en afvuren. Haal de veiligheid eraf, kies burst of volautomatisch, verleng de kolf of herlaad

ENORM ARSENAAL
Pistolen, machinepistolen, hagelgeweren, aanvalsgeweren en granaatwerpers: tientallen beroemde wapens, stuk voor stuk gedetailleerd vormgegeven met complete interactiviteit

UPGRADEN EN AANPASSEN
Ontgrendel honderden hulpstukken en upgrades voor je wapens. Het picatinny-railsysteem laat je eindeloos aanpassen. Kolven en vizieren, verlengde magazijnen en lasers: pas je wapens aan voor elk scenario

PROGRESSIE
Verdien geld en kom hoger op de ranglijst op basis van je prestaties. Honderden situaties, van het redden van een gegijzelde tot een scherpschutter en de zombieapocalyps

SANDBOX
Geen grenzen, geen regels: pak gewoon een wapen en schiet er op los. Van vaten tot doelen of zelfs een T. rex, er zijn volop interessante items om op te schieten in de volledig reactieve Silo

Espire 1

Guns'n Stories

Guns’n’Stories: Bulletproof is een dynamische VR-westernshooter die spelers volledig onderdompelt in de sfeer van het rare Wilde Westen.

Bij het betreden van de verwarde verhaallijn zul je veel intimiderende maar komische vijanden tegenkomen en tegen Big Bosses vechten.

Je zult goed en veel met beide handen moeten schieten, verschillende covers moeten gebruiken en actief moeten bewegen, waarbij je kogels van vijanden moet vermijden.

Je bezoekt vele prachtige locaties en kunt een groot arsenaal aan wapens uitproberen op het ritme van de zware muziek, grappen en cynische humor!

Onvergetelijk levendige cocktail van emoties, waarin we alles hebben toegevoegd om een speler een tijdje uit de realiteit te laten vallen om precies deze heldere en frisse emoties te ontvangen die we alleen hebben ervaren toen we kinderen waren.

Maximaal comfortabel en gebruiksvriendelijk. Je zult je tijdens het spel nooit misselijk of ongemakkelijk voelen. Je hebt echter een goede fysieke conditie nodig om op het hoge niveau van complexiteit te spelen.

PROJECT CARS 2

Beste race spel van dit moment voor de VR

 

Zit jou spel er niet tussen neem dan contact met ons op en wij zullen kijken of we deze gaan toevoegen aan onze lijst met games hieronder.

Stuur een email naar info@vrroomhoogeveen.nl


NU TIJDELIJK 60% KORTING

– De tijd die u hieronder opgeeft is slechts een voorkeur tijdstip. Wij zullen na het maken van de boeking kijken of er dan ook plek is.
– Zorg dat u 10 minuten van te voren aanwezig bent.
– U huurt 1 VR box waar u samen in speelt. De gene die niet spelen kunnen op een TV meekijken met de gene die de bril op heeft.
– Wij zitten boven de Pancake store
– Met Mixed games kunt u alle games spelen die hierboven beschreven staan.
– Samen met de VR box naast u kunt u gebruik maken van de Race Simulator.
– Reserveer minimaal 24 uur van te voren.
BOEK NU!